Alle kandidaten van onze Opleiding Regie Fictie en Regie Docu maken ieder jaar veel mooie en inspirerende films die we in samenwerking met de leerlingen van A-Z samen produceren.

Productiebudget

Het deelnemen aan onze opleiding is jouw kans om je eigen project te realiseren! Om onze leerlingen te ondersteunen stellen wij een productiebudget van EUR 600 beschikbaar voor het huren van onze camera apparatuur. De crew voor de draaidagen wordt samengesteld uit de leerlingen van onze multidisciplinaire opleiding. Acteurs uit onze opleiding zijn beschikbaar voor jouw project.

Screening

Alle films die onze leerlingen jaarlijks afleveren worden gescreend in de bioscoop. Dit is dé kans om je familie en kennissen uit te nodigen om kennis te maken met jouw korte film of documentaire. De screening is openbaar en wordt ook aangekondigd via de mediakanalen van Amsterdam Film School.

Financiering

Voor uitzonderlijke talenten stellen wij éénmaal per jaar een productiebudget beschikbaar van EUR 6.000,- waarmee je je korte film naast de ondersteuning die Amsterdam Film School je standaard biedt volledig kunt realiseren onder begeleiding van ons team.

Voor meer informatie over onze productie faciliteiten kun je contact met ons opnemen via onderstaande knop.

Ik Produceer Graag met Amsterdam Film School mijn eigen film