INTRODUCTIE


De laatste Module Post-productie leert je alles over de afrondende fase van een film. Hierin komen verschillende elementen aan bod; montage, geluidsnabewerking en grading zijn nog onderdeel van het creatieve proces. Hieraan zitten nog allerlei haken en ogen betreft crew en bijvoorbeeld rechten. Daarnaast is het de taak van de producent een nacalculatie te maken van de begroting en het opleveren van de film voor distributie.

Aan het einde van deze module evalueer je het proces van ontwikkeling tot oplevering en jouw ervaringen als producent. Je sluit de opleiding af met een bezoek aan de montagestudio van je eigen korte film.

Het doel van deze module is alle opgedane kennis in praktijk brengen en de productie met succes af te ronden. Aan het einde van deze intensieve fase heb je je eerste film in samenwerking met de regisseurs geproduceerd en kun je trots zijn op je werk.

Deze module is ontwikkeld voor producenten die de vorige Module Pre-Productie met succes hebben afgerond.

Het programma van de module wordt gegeven in de avond in deeltijd. Het totale programma duurt 2 weken. Je kunt kiezen voor ons avondprogramma dat tweemaal in de week plaatsvindt op dinsdag en donderdag van 19:30 – 22:00.

PROGRAMMA & STARTDATA


Evaluatie draaiperiode en start post-productie

Crewleden postproductie en bijbehorende contracten en rechten

Bezoek aan montage korte film

Evaluatie

KOSTEN


Het curriculum van Amsterdam Film School is modulair opgebouwd. Dit betekent dat je kunt kiezen voor één module indien je wenst te specialiseren of een combinatie van meerdere of alle modules indien je een volledige opleiding wenst te volgen.

Iedere opleiding van Amsterdam Film School wordt maandelijks in rekening gebracht gedurende de looptijd van de gekozen opleiding. Hieronder kun je lezen hoe dat werkt en hoe je het meest gunstige tarief kunt kiezen voor jouw opleiding.

Onze tarieven zijn onderverdeeld in drie groepen. We hanteren onze standaard prijs voor inschrijving voor één module. Indien je meerdere modules (of de gehele opleiding) volgt bij Amsterdam Film School kom je in aanmerking voor een gunstiger tarief. In onderstaande tabel staan de tarieven vermeld per groep. Voor het verwerken van je inschrijving hanteert Amsterdam Film School een éénmalige vergoeding van EUR 75.

ONDERWIJSTARIEFPRIJS PER MAANDTOTAALPRIJS MODULE
Bij inschrijving één moduleEUR 618,75EUR 1.237,50
Bij inschrijving meerdere modulesEUR 543,75EUR 1.087,50
Bij inschrijving alle modulesEUR 468,75EUR 937,50

Bij Amsterdam Film School kun je betalen per bankoverschrijving of per credit card.

Amsterdam Film School brengt de onderwijssom maandelijks in rekening op de zesde dag van iedere maand. Iedere factuur heeft een betalingstermijn van 21 dagen na factuurdatum. De factuur voor de eerste maand van de opleiding wordt opgemaakt na inschrijving. Na betaling van deze factuur is je inschrijving definitief. Opvolgende facturen worden maandelijks opgemaakt vanaf de startmaand van je opleiding.

Indien je de opleiding 100% vooruit betaalt ontvang je een betalingskorting van €300 over je volledige onderwijssom.

Als omschreven bij betaalwijze kun je de onderwijssom maandelijks in delen betalen. Zo hoef je niet in één keer de volledige cursussom over te maken en kun je de kosten over meerdere maanden spreiden.

Onze algemene voorwaarden die van toepassing zijn op ons onderwijs kun je lezen via deze link. Door inschrijving bij Amsterdam Film School verklaar je je akkoord met onze voorwaarden.

LOCATIE


Panamalaan 5G, 1019 AS Amsterdam, Nederland

VERVOLG


De opleiding is afgerond en wordt afgesloten met een openbare screening van je film bij Amsterdam Film School. Je kunt direct aan de slag in het werkveld als productieleider.

ONS VOLLEDIGE CURRICULUM


De Module Post-productie maakt onderdeel uit van ons uitgebreide curriculum. Hieronder kun je de samenstelling van ons curriculum vinden als ook onze andere opleidingen.

Storytelling

Meer info

Cinematografie

Meer info

Regievisie

Meer info

Opname

Meer info

Montage

Meer info

Regisseur

Meer info

Storytelling

Meer info

Cinematografie

Meer info

Filmplan

Meer info

Opname

Meer info

Montage

Meer info

Documentairemaker

Meer info

Basis van Acteren

Meer info

Acteren en Transformeren

Meer info

Technisch Acteren

Meer info

Acteren voor Film

Meer info

Acteur

Meer info

Basis van Monteren

Meer info

Dramatisch Monteren

Meer info

VFX en Color Grading

Meer info

Post-Productie

Meer info

Editor

Meer info