In de Module Filmacteren in de praktijk en tevens laatste fase van de Opleiding Camera Acteren starten we met de draaiperiode van je film. De laatste module van het eerste jaar is gericht op het samenbrengen van alle geleerde stof in de praktijk. Je krijgt lessen in hoe je je als acteur goed kunt voorbereiden op opnames. Hoe maak je optimaal gebruik van repetities? Wat is de rolverdeling op een set en hoe verhoud je je tot je medespelers en de regisseur? Daarbij komen technische aspecten aan bod zoals: niet-chronologisch draaien, verschillende takes, werken met markers en continuïteit. Tijdens deze module doe je je eerste praktijkervaring op door het draaien van een scène. In voorbereiding hierop word je tijdens de lessen gecoacht en begeleid terwijl  je zowel technisch als inhoudelijk aan jouw script en personage werkt.

Acteren als professioneel acteur in een film.

Deze module is ontwikkeld voor acteurs die de vorige Module Authenticiteit van een Filmacteur met succes hebben afgerond of deze kennis al bezitten. Toelating vindt dan plaats op basis van een intakegesprek.

Het programma van de module wordt gegeven in het weekend in voltijd. Het totale programma neemt 80 uur (acht weken) in beslag. Ieder weekend hebben we twee sessies op zaterdag en zondag van 10:30 tot 16:00 uur.

STARTDATA

Iedere opleiding van Amsterdam Film School wordt maandelijks in rekening gebracht gedurende de looptijd van de gekozen opleiding. Hieronder kun je lezen hoe dat werkt en hoe je het meest gunstige tarief kunt kiezen voor jouw opleiding.

Onze tarieven zijn onderverdeeld in drie groepen. We hanteren onze standaard prijs voor inschrijving voor één module. Indien je meerdere modules (of de gehele opleiding) volgt bij Amsterdam Film School kom je in aanmerking voor een gunstiger tarief. In onderstaande tabel staan de tarieven vermeld per groep. Voor het verwerken van je inschrijving hanteert Amsterdam Film School een éénmalige vergoeding van EUR 75.

ONDERWIJSTARIEFPRIJS PER MAANDTOTAALPRIJS MODULE
een moduleEUR 900EUR 1.800
meerdere modulesEUR 787,50EUR 1.575
alle modulesEUR 675EUR 1.350

Bij Amsterdam Film School kun je betalen per bankoverschrijving of per credit card.

Amsterdam Film School brengt de onderwijssom maandelijks in rekening op de zesde dag van iedere maand. Iedere factuur heeft een betalingstermijn van 21 dagen na factuurdatum. De factuur voor de eerste maand van de opleiding wordt opgemaakt na inschrijving. Na betaling van deze factuur is je inschrijving definitief. Opvolgende facturen worden maandelijks opgemaakt vanaf de startmaand van je opleiding.

Als omschreven bij betaalwijze kun je de onderwijssom maandelijks in delen betalen. Zo hoef je niet in één keer de volledige cursussom over te maken en kun je de kosten over meerdere maanden spreiden.

Na deze module heb je de Opleiding Camera Acteren afgerond en kun je in het werkveld aan de slag.

Module Filmacteren in de praktijk maakt onderdeel uit van ons uitgebreide curriculum. Hieronder kun je de samenstelling van ons curriculum vinden alsook onze andere opleidingen.

Tools van een Filmacteur

Tekstbehandeling