Masterclass Storytelling voor Managers


We leren uw management de principes van Storytelling in business, en hoe deze toe te passen. Aan de hand van het maakproces van een scenario laten we zien hoe je het meest efficiënt een authentiek verhaal vertelt. De emotionele reis van de hoofdpersoon; plotpoints, spanningsboog, structuur, wants en needs en worsteling van karakters komen aan bod.

U ontdekt de analogie tussen het ontwikkelen van een film en een nieuw product. Wat kan het verhaal zijn van uw eigen bedrijf? Met oefeningen en een presentatie brengen deelnemers de nieuwe kennis meteen in praktijk.

Geïnteresseerd in deze masterclass?


Masterclass Storytelling voor managers (2 dagen, maximaal 16 deelnemers).

Gelieve voor maatwerk en prijsopgave contact op te nemen.

 

Prijs: €450,- p.p. per dag

Contact

Waarom?

Storytelling is de belangrijkste tool om je boodschap over het voetlicht te brengen. Een bedrijf is het verhaal eromheen. De regie daarvan hoort bij uw topkader.

Bij Amsterdam Film School draait alles om storytelling. Een goed verhaal inspireert en verbindt. Dat kan het verhaal zijn van een persoon, een onderneming of een product. Wist u dat veel Amerikaanse bedrijven al een ‘Chief Storyteller’ in dienst hebben?

Concurrentievoordeel ontstaat door emoties toe te voegen aan je positionering: “Make me care”.

Ondertussen wordt communicatie steeds vaker visueel. Dat is logisch, want film is de beste manier om een verhaal te vertellen.

Inclusief koffie

Voor wie?

Een CEO die een nieuwe strategie presenteert; een marketeer die een product in de markt zet; een manager die zijn medewerkers toespreekt en iedereen die collega’s wil overtuigen.

Docenten

Gegeven door top professionals uit de Nederlandse filmindustrie: ervaren storytelling-docent Systke Kok (zelf scenarist en regisseur) en internationaal succesvol filmproducent Emjay Rechsteiner van Staccato Films, die 20 speelfilms maakte waar onder ‘The Devil’s Double’ met James Bond-regisseur Lee Tamahori.

Het vindt plaats op de Panamalaan aan de rand van het Centrum van Amsterdam, of bij u op locatie.

Opzet

In twee dagen leert u hoe je op een idee komt, en hoe daar een film van te produceren. U leert de basistechnieken van storytelling; bekijkt en analyseert filmfragmenten; ziet de best verkochte Nederlandse speelfilm aller tijden samen met de producent daarvan, die u helpt met oefeningen toegespitst op uw eigen bedrijfssituatie.

U leert over genres en technieken en hoe die in te zetten bij het verhaal van uw eigen bedrijf. Aan het eind van de masterclass presenteert u, met een hoge fun factor, aan uw collega’s.

De masterclass kent een besloten en confidentieel karakter zodat deelnemers zich vrij kunnen uiten. De docenten tekenen een NDA.

36

Masterclasses het hele jaar door

Ontvang meer informatie over het hele programma

Locatie


Amsterdam Film School
Panamalaan 5G
1019 AS Amsterdam
Nederland

Inschrijven