Masterclass Producentschap (Creative)

De Masterclass van Kaja Wolffers staat in het teken van producentschap. Kaja Wolffers is Creative Director bij Nl Film. Hij zal vertellen wat er allemaal komt kijken bij de ontwikkeling van nieuwe films en tv series. Hij heeft veel ervaring in leiding geven, produceren, regisseren en het bedenken van nieuwe concepten. Er zal ook een opdracht gegeven worden met aansluitend feedback voor de studenten.

Om deze masterclass een mooi vervolg te geven, is er de Masterclass van Wynand Chocolaad (Uitvoerend producent bij NL Film).

Geïnteresseerd in deze masterclass?

Op dit moment staan er nog geen masterclasses gepland. Meer weten?

Neem contact met ons op!

Prijs: EUR 79,50

Kasper en de Kerstengelen

Kasper en de Kerstengelen gaat over Kasper die astronaut wil worden om verre ruimtereizen te kunnen maken. Wat hem nu vooral dwars zit is dat hij moest verhuizen van de stad naar een molen op het platteland.

Door de kleine klas kun je veel vragen stellen

Meer Masterclasses

Met Kasper en de Kerstengelen heeft hij samen met zijn team een Emmy Kids gewonnen

Zwarte Tulp

De families Vonk en Kester zijn beide al jaren succesvol in de tulpenbollen sector. Door een ongeluk van vijftien jaar eerder waarbij de broer en schoonzus van Henk Kester waren overleden, door volgens Henk toedoen van Luuk Vonk, zijn de twee families rivalen geworden. De jarenlange voortdurende vete wordt versterkt wanneer de familie Vonk claimt de eerste zwarte tulp te hebben. Ondertussen wordt beetje bij beetje het mysterie omtrent het ongeluk uit het verleden ontrafeld en blijkt dat niets is wat het lijkt.

Koffie inbegrepen…

Masterclasses het hele jaar door

Ontvang meer informatie over het hele programma

Amsterdam Film School