Masterclass Alexa Mini LF


Flip Bleekrode is terug met zijn cinematografie masterclass over de Alexa Mini LF. Dit keer duurt deze masterclass tweemaal zo lang en is er dus meer tijd om alle functies en mogelijkheden van deze camera zelf te bekijken.

Het uitgangspunt van deze Masterclass is de ervaring van Flip met zowel film als digitale camera’s. Camera’s als Alexa Mini zijn nu enorm populair. Maar waarom is deze camera zo populair? Waarom draaien we niet alles op 65 of in IMAX?

LF als in afkorting voor Large Format, én Mini omdat ie nog steeds even klein is als de originele Alexa Mini.

Wat zijn de verschillen?
Wat zijn de voordelen van Large Format? En de nadelen?

Wanneer je te weten wil komen wat je met de Mini kan doen – handheld, gimbal,steadicam, crane, dolly, framerates, RAW, Anamorphic, on-board accessoires, remote accessoires etc – dan krijg je dat bij deze Masterclass te zien en te horen.

Aanmelden & Data


Inschrijven voor deze masterclass

Kosten:

€75,-

Datum

Vrijdag 13 december 2019 | 10:30 – 16:00

Locatie:

Panamalaan 1M, 1019 AS, Amsterdam (NL)

Alexa Mini LF

Handig, klein en bovendien een volledige systeem camera. Daarnaast heeft deze camera een prachtige beeldkwaliteit en de ideale form factor. Hoe gebruik je de Mini en welke configuratie kies je voor je volgende shoot? Dit legt Flip uit aan de hand van verschillende camera instellingen en hij laat zien hoe je accessoires zoals brackets en camera- en lenscontrol systems opbouwt.

Meer Masterclasses

Flip Bleekrode

Als focus-puller heeft hij gewerkt aan diverse speelfilms, tv-series en meer dan duizend commercials. Zo was hij o.a. first assistent camera bij The Hitman’s Bodyguard en flighthead operator bij The Legends of Tarzan.

Koffie inbegrepen…

36

Masterclasses het hele jaar door

Ontvang meer informatie over het hele programma

Locatie


Amsterdam Film School
Panamalaan 5G
1019 AS Amsterdam
Nederland

Contact