Bio

Raynor Arkenbout (28 mei, 1989) is al meer dan 10 jaar werkzaam in de Nederlandse filmindustrie. Begonnen als belichter, gripper en productie-assistent heeft Raynor zich altijd gefocust op het worden van een regisseur door alle disciplines te doen en begrijpen. Mede hierdoor heeft hij zich ook gestort op acteren waardoor hij in 2010 een hoofdrol kreeg als Edwin Bouwhuis in GTST en nog een aantal rollen vervolgens heeft vervuld. In 2016 studeerde hij af aan het RITCS in Brussel als Bachelor of Arts (Film) in de categoriën Regie Fictie en Scenario.

Sindsdien heeft Raynor een aantal korte films geregisseerd die wereldwijd zijn geselecteerd voor meer dan 20 festivals. Tegenwoordig is hij werkzaam als regisseur voor branded content, commercials, muziekvideo’s en televisie series. Dit komende jaar zal hij voor het tweede jaar op rij een aantal afleveringen regisseren voor de bekroonde kinderserie SpangaS en is recent zijn laatste korte film De Zalm en Jij afgerond, die nu zijn festival- en distributiefase in gaat.

Ontdek al onze Talenten